Besseling Metsel- & Tegelwerken | Onze diensten
135
page-template-default,page,page-id-135,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.3,vc_responsive

Onze diensten

Metselwerk

In sommige gevallen volstaat een simpele muur. Wilt u specialistischer metselwerk? Ook dit kunnen wij uitvoeren, van ambachtelijk siermetselwerk (segmentbogen, boerenvlechting) tot de nieuwste metseltechnieken (bijvoorbeeld pointmasteren). Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor restoratiemetselwerk.

Tegelwerk

Van robuuste natuurstenen tegels tot fijne, decoratieve mozaïekpatronen. Onderhoudsarm of onderhoudsintensief. Tegelwerken, voor badkamers, toiletvoorzieningen, keukens, gangen en bijvoorbeeld ontvangstruimten zijn niet uit het interieur weg te denken. De vele soorten, maten en kleuren tegels kennen allen hun eigen specifieke eigenschappen. Wij adviseren u graag over de beste en meest geschikte toepassingen voor uw situatie.

Badkamer- & toiletrenovatie

Voldoet uw badkamer of toilet niet meer aan uw wensen of bent u toe aan vernieuwing? Dan helpen wij u graag om een passende oplossing te vinden. Zo realiseren we een badkamer en/of toilet volledig naar uw wens.

Overige werkzaamheden

Heeft u een klus in gedachten die u niet op deze site terugvindt? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken dan met u hoe we uw wens kunnen realiseren.